«Υπέγραψε στην Αλ Αΐν ο Μπεργκ»

«Υπέγραψε στην Αλ Αΐν ο Μπεργκ»

«Υπέγραψε στην Αλ Αΐν ο Μπεργκ»

bet365

«Τελειωμένη» θεωρείται η μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αφού ο Σουηδός φέρεται να έχει υπογράψει!

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας elfagr.org αναφέρει πως ο Μάρκους Μπεργκ έχει υπογράψει ήδη διετές συμβόλαιο συνεργασίας και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη Τύπου και επίσημα η απόκτηση του από την Αλ Αΐν.

Ο Μπεργκ γίνεται ο δεύτερος ξένος παίκτης που αποκτά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο σύλλογος από το Άμπου Ντάμπι μετά τον Γιαπωνέζο Τσουκάσα Σιοτάνι.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Σερβία U21 – ΠΓΔΜ U21 αν ο Τζούρτζεβιτς ανοίξει το σκορ (21+).

Στη Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα υποστηρίζουν πως για κάθε χρόνο συνεργασίας ο Σουηδός διεθνής στράικερ θα εισπράξει 3 εκατ. ευρώ, δίχως να γίνεται αναφορά στο ύψος της ρήτρας που θα καλύψει η ομάδα του Ζόραν Μάμιτς.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής, από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν επιβεβαιώνεται η συμφωνία του Μπεργκ με τον αραβικό σύλλογο.

 

Τελευταία Νέα