Η συνεργασία των Σεμπά - Κούτρη

Η συνεργασία των Σεμπά - Κούτρη

Δημήτρης Τομαράς
Η συνεργασία των Σεμπά - Κούτρη

bet365

Οι Σεμπά και Κούτρης όσες φορές έχουν χρησιμοποιηθεί μαζί στην ίδια πλευρά κυρίως σε ασκήσεις συνεργάζονται εξαιρετικά. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Στις φλέβες και των δύο ρέει βραζιλιάνικο αίμα. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Σεμπά από την μία και ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ - χαφ Κούτρης από την άλλη.

Δύο παίκτες που θα μπορούσαν να καλύπτουν μαζί την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού. Ο Χάσι έχει προσπαθήσει σε κάποιες ασκήσεις κυρίως να τους... δέσει, έχοντας βάλει τους δυό τους στην ίδια πτέρυγα για συνεργασία. Στις περισσότερες των περιπτώσεων έχει φανεί πως Σεμπά και Κούτρης έχουν ποδοσφαιρική χημεία μεταξύ τους και ότι συνεργάζονται ιδιαίτερα καλά. Η σχετική επιβεβαίωση ήρθε και στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας στο Ζέεφελντ όπου δούλεψαν πολύ καλά πάνω σε άσκηση κυκλοφορίας και ανάπτυξης με τελειώματα. Σε μία περίοδο προετοιμασίας βέβαια ένας προπονητής δοκιμάζει πολλά πράγματα και πρόσωπα και τα πάντα από την μία στιγμή στην άλλη διαφοροποιούνται.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σερβία U21 – ΠΓΔΜ U21 (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα