Ανοιξε ο δρόμος για Ρομέρο - ΑΕΚ

Ανοιξε ο δρόμος για Ρομέρο - ΑΕΚ

Gazzetta team
Ανοιξε ο δρόμος για Ρομέρο - ΑΕΚ

bet365

Η Ενωση πλησιάζει σοβαρά τον Ισπανό εξτρέμ, ο οποίος τώρα έμεινε ελεύθερος από την Οσασούνα και μάλιστα με τον -φωτογραφικό για την ΑΕΚ- όρο να παίξει μόνο σε ομάδα του εξωτερικού.

Το όνομα του Χάιμε Ρομέρο έχει συνδεθεί τις τελευταίες μέρες με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ και μάλιστα έπαιζε αρκετά δυνατά, καθώς όπως είχε ενημερώσει την Κυριακή στο blog του στο gazzetta.gr ο Γιώργος Τσακίρης, είναι ο εξτρέμ που ενδιαφέρει περισσότερο την Ενωση.

Την Δευτέρα λοιπόν σημειώθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη, που ανοίγει το δρόμο για τις δύο πλευρές. Ο 26χρονος Ισπανός έμεινε ελεύθερος από την Οσασούνα και το ιδιαίτερο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι σε αυτή την ελευθέρας του μπήκε από τους «Ροχίγιος» ο όρος να παίξει μόνο σε ομάδα του εξωτερικού.

Η λεπτομέρεια αυτή μοιάζει εντελώς φωτογραφική υπέρ της θετικής εξέλιξης, μιας και στην Ισπανία θεωρούσαν τις τελευταίες μέρες ότι η ΑΕΚ βρισκόταν πολύ κοντά στον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα