«Βλέπει» Αλβαρίνο ο Πλατανιάς

Γιώργος Ντυμένος
«Βλέπει» Αλβαρίνο ο Πλατανιάς

bet365

Οι Κρητικοί έχουν τον Πορτογάλο επιθετικό της Σλασκ ψηλά στην λίστα τους και φαίνεται πως «τρέχουν» την περίπτωσή του
«Δίχτυα» στην Πολωνία έχει ρίξει ο Πλατανιάς και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες σε πρώτο πλάνο για τους Κρητικούς έχει περάσει ο Αλβαρο Ρικάρντο Φαουστίνο Γκόμες ή αλλιώς, Αλβαρίνο. Πρόκειται για τον Πορτογάλο επιθετικό της Σλασκ, ο οποίος όμως έχει φτιάξει το όνομά του στην Πολωνία. Εκεί παίζει από το 2013, αρχικά με την Ζάβιζα, μετά με την Γιαγκελόνια και πέρσι με την Σλασκ, όπου ήταν δανεικός από την δεύτερη. Στην χώρα της Ανατολικής Ευρώπης πανηγύρισε την σεζόν 2013/14 την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ στην πατρίδα του ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Φαρένσε.
Πλέον είναι πιθανό να τον δούμε να γίνεται κάτοικος Χανίων, καθώς η περίπτωσή του «παίζει» αρκετά και μάλιστα κατά μία πηγή είναι πιθανό να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να γίνει και επίσημα κάτοικός της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα