Η... σιωπή του Πέρεθ και η εικόνα του Κριστιάνο

Η... σιωπή του Πέρεθ και η εικόνα του Κριστιάνο

Η... σιωπή του Πέρεθ και η εικόνα του Κριστιάνο

Ο πρόεδρος της Ρεάλ μίλησε μετά την επανεκλογή του, αλλά δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Ρονάλντο, με την εικόνα του όμως να βρίσκεται παντού στην παρουσίαση μέσω εικόνας και Χρυσής Μπάλας».

Είχε κυκλοφορήσει έντονα η φημολογία ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα μιλούσε για το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο την Δευτέρα το βράδυ. Απαντες περίμεναν λοιπόν με ανυπομονησία τη συνέντευξη μετά την επανεκλογή του στο τιμόνι της Ρεάλ. Ωστόσο, ο Πέρεθ δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά στο θέμα και έτσι οι απορίες παραμένουν.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι σε όλη αυτή τη γιορτή δεν απουσίαζε η εικόνα του CR7. Το πρόσωπο και τα επιτεύγματά του δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την παρουσίαση στα επινίκια της θρυλικής αυτής σεζόν για το club. Τα βίντεο τον είχαν πρωταγωνιστή, ενώ υπήρχε ειδική μέριμνα για την 4η «Χρυσή Μπάλα» του σούπερ σταρ της ομάδας. Επίσης, μόνο αυτός είχε δισέλιδο στο άλμπουμ της παρουσίασης.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Κανονικά όμως ο Πέρεθ θα του έκανε ειδική μνεία, ενώ τώρα αρκέστηκε στο ν' αναφερθεί ξεχωριστά μόνο στον Ζινεντίν Ζιντάν (έχουμε τον καλύτερο προπονητή του κόσμου»). Και τώρα όλοι περιμένουν πότε θα μιλήσει επί του καυτού θέματος ο Πέρεθ ή θα πάρει επίσημη θέση η Ρεάλ. Σε πρώτη φάση πάντως και όπως είχε γράψει η «El Confidencial», οι Μαδριλένοι όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την Εφορία και τον Ρονάλντο, είχαν ζητήσει ανεπίσημα και για επικοινωνιακούς λόγους, από τα φιλικά τους Μέσα να μην βάζουν στα σχετικά άρθρα τους τον παίκτη με φωτογραφία της Ρεάλ, αλλά με εκείνη της Πορτογαλίας.

 

Best of internet