Παραμένει... μετέωρος ο Ντα Κόστα

Παραμένει... μετέωρος ο Ντα Κόστα

Δημήτρης Τομαράς
Παραμένει... μετέωρος ο Ντα Κόστα

bet365

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα που εν τέλει δεν θα είναι στο Ζέεφελντ την Τρίτη συνεχίζει να είναι στον... αέρα ενόψει της νέας σεζόν.
Αρχικά ο αριθμός των παικτών για την Τρίτη στο Ζέεφελντ επρόκειτο να είναι άνω των 10. Τελικώς έγιναν 10 με τους Ντα Κόστα και Ομάρ να μην είναι στις συγκεκριμένες επιλογές για να μπουν τώρα σε ρυθμούς Ζέεφελντ. Για τον Ντα Κόστα εδώ και καιρό είναι γνωστό πως υπήρξε μία διάθεση παραχώρησής του και ο έμπειρος σέντερ μπακ φαίνεται να παραμένει μετέωρος. Έτσι και αλλιώς από τους υπάρχοντες στόπερ του ρόστερ μπορεί να προκύψουν ακόμα και 2 με 4 αποχωρήσεις. Θυμίζουμε πως θα αποκτηθεί σίγουρα ένας σέντερ μπακ, η πρόθεση είναι να μείνει ο Μποτία (σ.σ. με βάση τα τωρινά δεδομένα), οι Ρέτσος και Νικολάου είναι δύο άλλες επιλογές για τα στόπερ μαζί και με τον Ρομαό που μπορεί να προσφέρει ως σέντερ μπακ και οι Σισέ, Ρισβάνης και Βιάνα θα παλέψουν για μία θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα