«Στα γραφεία της Αλ Αϊν ο Μπεργκ» (vid)

ΣΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ!

«Στα γραφεία της Αλ Αϊν ο Μπεργκ» (vid)

Στα ΗΑΕ θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν και μάλιστα κυκλοφορεί και βίντεο που θέλει τον Σουηδό να πηγαίνει στα γραφεία του συλλόγου. Καμία ενημέρωση στην ΠΑΕ, διαψεύδει ο μάνατζερ του παίκτη.  

«Στα γραφεία της Αλ Αϊν ο Μπεργκ» (vid)

Ολοένα και «φουντώνουν» τα σενάρια για μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αϊν και στα ΗΑΕ! Παρά τις συνεχείς διαψεύσεις του Παναθηναϊκού για ύπαρξη πρότασης στον  «mr. goal», νέα δημοσιεύματα στον αραβικό κόσμο θέλουν τον διεθνή άσο μια ανάσα από την μεταγραφή του! Μάλιστα, κυκλοφόρησε στο twitter και το παρακάτω βίντεο, όπου σύμφωνα με τις αναφορές ο παίκτης μαζί με την σύζυγό και τον ατζέντη πηγαίνουν προς τα γραφεία του συλλόγου για τα... τυπικά!

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Από κει και πέρα, τα δεδομένα έχουν ως εξής, ξέχωρα από όσα λένε στα ΗΑΕ. Ο παίκτης όντως είναι στην χώρα. Και όπως φαίνεται στο βίντεο είναι μαζί με τον ατζέντη του. Οπότε το πιο πιθανό σενάριο είναι να βρίσκεται εκεί, ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον σύλλογο. Κάτι που έχει γίνει χωρίς την άδεια του Παναθηναϊκού που αναζητά τον παίκτη για να μάθει την αλήθεια! Πάντως, ο ατζέντης του σε επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο διέψευσε τα πάντα!

 

 

 

Best of internet