Το ενδιαφέρον Χάσι για το πρόβλημα του Μποτία

Το ενδιαφέρον Χάσι για το πρόβλημα του Μποτία

Δημήτρης Τομαράς
Το ενδιαφέρον Χάσι για το πρόβλημα του Μποτία

bet365

Ο Χάσι μίλησε σχεδόν αμέσως με τον Μποτία μόλις ένιωσε τις ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι, δείχνοντας έντονο ενδιαφέρον για το πρόβλημά του. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Ο Ισπανός ως γνωστόν δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της προπόνησης το πρωί εξαιτίας ενός σφιξίματος στον αριστερό δικέφαλό του και αναμένεται να μείνει εκτός από την απογευματινή προπόνηση. Ο Χάσι έδειξε αμέσως προσωπικό ενδιαφέρον για τον παίκτη του, φανερώνοντας έτσι και μία διάθεση να είναι δίπλα σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και ειδικά όταν έχουν κάποιο πρόβλημα. «Κόουτς ένα παρόμοιο πρόβλημα είχα και πέρυσι στην ομάδα και το προσέξαμε ιδιαίτερα», είπε μεταξύ άλλων ο Μποτία στον Χάσι. «Δεν υπάρχει κανένα άγχος. Πάνω απ' όλα είναι η υγεία σου και η σωστή σωματική κατάστασή σου.
Μείνε εκτός για μην επιβαρυνθείς άλλο», του επισήμανε ο Κοσοβάρος προπονητής. Ο Μποτία ουσιαστικά είχε αυτό το... θέμα λόγω κόπωσης και θα προφυλαχθεί - όπως έχουμε επισημάνει ξανά - από την απογευματινή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα