Σιράκ ή Γκόριτσα στο δρόμο του Πανιωνίου

Σιράκ ή Γκόριτσα στο δρόμο του Πανιωνίου

Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στην αρμενική Σιράκ ή την σλοβενική Γκόριτσα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Σιράκ ή Γκόριτσα στο δρόμο του Πανιωνίου

Καλή στάθηκε η κλήρωση στον Πανιώνιο ο οποίος θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League τον νικητή του ζευγαριού Σιράκ (Αρμενία)- Γκόριτσα (Σλοβενία). Οι «κυανέρυθροι» οι οποίοι βρίσκονταν στο γκρουπ των ισχυρών, θα δώσουν τον πρώτο αγώνα στη Νέα Σμύρνη στις 13 Ιουλίου με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος για τις 20 Ιουλίου στην έδρα του νικητή του ζευγαριού. 

Η σλοβενική Γκόριτσα την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 2η θέση της βαθμολογίας δεκατρείς βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Μάριμπορ και είναι μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες της χώρας έχοντας κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα της χώρας της. Από την πλευρά της η Σιράκ τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του αρμενικού πρωταθλήματος με 53 βαθμούς, έντεκα λιγότερους από την πρωταθλήτρια της χώρας Αλασκέρτ και είναι η δεύτερη πιο πετυχημένη ομάδα της Αρμενίας.

 

Best of internet