Αλλαγή σχεδίου και επιλογή Μυροφορίδη

Αλλαγή σχεδίου και επιλογή Μυροφορίδη

Αλλαγή σχεδίου και επιλογή Μυροφορίδη

bet365

Η αρνητική απάντηση του Νίκου Παπαδόπουλου στοιχειοθετεί επικοινωνιακή ήττα κυρίως όμως προκαλεί αλλαγή σχεδίου στον Άρη. Κι αυτό διότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ένιωθε βεβαιότητα για τη συνεργασία με τον Κιλκισιώτη προπονητή.

Τα πρώτα μηνύματα στάλθηκαν έπειτα από τη συνάντηση της περασμένης εβδομάδας όπου μετά από τουλάχιστον τέσσερις ώρες συζητήσεων, οι δύο άνδρες δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Παρόλο αυτά καλλιεργήθηκε η αίσθηση ότι το ζήτημα ήταν περισσότερο τυπικού χαρακτήρα. Σήμερα(19/6) αποδείχθηκε ότι το σενάριο της παραμονής στον ΟΦΗ ήταν πράγματι στο μυαλό του Νίκου Παπαδόπουλου και τελικώς αυτό κυριάρχησε.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Αυστραλία – Γερμανία (21+).

Η σημερινή(19/6) εξέλιξη προφανώς και αναγκάζει σε αλλαγή σχεδίου στον Άρη, κυρίως όμως τοποθετεί το ζήτημα στην ατζέντα του Παύλου Μυροφορίδη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν επιλογή του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τον κ. Μυροφορίδη, πλέον όμως με το ζήτημα του προπονητή θα ασχοληθεί αποκλειστικά ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ.

Επί τούτου, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι στο μυαλό του Παύλου Μυροφορίδη βρίσκονται τρεις προπονητές. Δηλαδή, η αρνητική απάντηση του Παπαδόπουλου δεν προεξοφλεί ότι ο Άρης θα αποταθεί στον Αλέκο Βοσνιάδη η περίπτωση του οποίου εμφανιζόταν ως η εναλλακτική λύση. Κατ’ επέκταση, εντός των επόμενων ημερών προβλέπεται να ανοίξει ένας νέος κύκλος επαφών με την προοπτική να κλείσει το θέμα προπονητή το συντομότερο δυνατό.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα