Ανανέωσε με ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος

Ανανέωσε με ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος

Ανανέωσε με ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος

Προπονητής του ΟΦΗ για άλλα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Νίκος Παπαδόπουλο. Όπως ανακοίνωσαν οι Κρητικοί οι δύο πλευρές υπέγραψαν την επέκταση της συνεργασίας τους.

Με τον Νίκο Παπαδόπουλο θα πορευτεί για άλλα τρία χρόνια ο ΟΦΗ. Η ομάδα του Ηρακλείου ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον 46χρονο τεχνικό με στόχο την άνοδο την επόμενη σεζόν στην Super League. 

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Αυστραλία – Γερμανία (21+).

Το όνομα του Παπαδόπουλου είχε ακουστεί για τον Άρη αλλά τελικά ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στο Γεντί Κουλέ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα παραμείνει στο τιμόνι του ΟΦΗ, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή επικυρώθηκε τη Δευτέρα (19/6) με τις υπογραφές των συμβολαίων, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του, έχουν ξεκινήσει τη δουλειά σε θέματα οργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μεταγραφές και προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Νίκο Παπαδόπουλο, αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, "είναι μια συμφωνία με όραμα και κύριο στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, από την πρώτη ομάδα, μέχρι και τις υποδομές.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, εμπιστεύονται ένα προπονητή, ο οποίος αγαπάει το σύλλογο και έδειξε αποδεδειγμένα δείγματα γραφής στο διάστημα που εργάστηκε στην ομάδα μας τη χρονιά που πέρασε.

Νίκο Παπαδόπουλε, το τιμόνι του ΟΦΗ, είναι στα χέρια σου για τα επόμενα τρία χρόνια, ώστε όλοι μαζί να δούμε την ομάδα μας εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».

Best of internet