Τόλι: Από δεξί μπακ δοκιμή ως αριστερό εξτρέμ

Τόλι: Από δεξί μπακ δοκιμή ως αριστερό εξτρέμ

Δημήτρης Τομαράς
Τόλι: Από δεξί μπακ δοκιμή ως αριστερό εξτρέμ

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι πειραματίζεται με τις θέσεις των μικρών που έχει στην διάθεσή του, όπως έκανε με τον Τόλι. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο 19χρονος Αρντίντ Τόλι είναι δεξί στόπερ και δεξί μπακ. Παρόλα αυτά ο Χάσι δεν είχε κανένα θέμα να τον χρησιμοποιήσει σε ασκήσεις ως αριστερό εξτρέμ. Ο πιτσιρικάς βγάζει δυναμισμό, πάθος και καλά τρεξίματα, γεγονός που έπεισε τον Κοσοβάρο ώστε να τον βάλει πλάγια για να δει το τι μπορεί να κάνει εκεί. Δοκιμές σε άλλες θέσεις έχει κάνει και με τους άλλους μικρούς όπως με τον Βρουσάι και τον Μεγαρίτη ή τον Ντουμάνη. Ο Βρουσάι είναι 10άρι, 8άρι και 6άρι, ο Μεγαρίτης 6άρι και 8άρι και ο Ντουμάνης, 17 ετών με πολύ πρόσφατη υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου και πρώτη προετοιμασία, είναι δεξί μπακ - χαφ και 10άρι.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα