Ο ξεχωριστός Μάρκο Μπάμπιτς

Ο ξεχωριστός Μάρκο Μπάμπιτς

Δημήτρης Τομαράς
Ο ξεχωριστός Μάρκο Μπάμπιτς

bet365

Το δεξί χέρι του Μπέσνικ Χάσι είναι μία πολύ ξεχωριστή περίπτωση με αισθητή παρουσία στο Ζέεφελντ. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Ο Μπάμπιτς αν και Κροάτης - όπως σας έχουμε γράψει ξανά - μαθαίνει και μιλάει και ελληνικά αυτήν την περίοδο. Το πρώτο διάστημα μάλιστα των προπονήσεων καλωσόρισε στα ελληνικά τους απεσταλμένους των ΜΜΕ λέγοντάς τους πως τους εύχεται να απολαύσουν τις προπονήσεις και να τους αρέσουν αυτά που θα δουν. Συνολικά μιλάει πάνω από 4 γλώσσες, εκ των οποίων γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά. Ο στενός συνεργάτης του Χάσι έχει ενεργό ρόλο στις προπονήσεις ενώ είναι ο κύριος υπεύθυνος για τις προεργασίες και τις προετοιμασίες τους. Μιλά πολύ στους παίκτες ασχέτως εάν τους ξέρει πολύ καλά, όπως τον Μάριν, ή όχι και μετέχει και σε ασκήσεις δίνοντας τις σχετικές κατευθύνσεις και οδηγίες. Ιδιαίτερα ήρεμος και σοβαρός δίνει σημαντική βοήθεια στον Χάσι και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα