Τα νέα έφτασαν μέχρι την Κίνα

Τα νέα έφτασαν μέχρι την Κίνα

Τα νέα έφτασαν μέχρι την Κίνα

bet365

Η είδηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς «ταξίδεψε» μέχρι την Κίνα, όπου ο Σέρβος τεχνικός έχει περάσει για σχεδόν τρία χρόνια.

Ο 43χρονος προπονητής πέρασε ένα σημαντικό μέρος της καριέρας του στην Κίνα, μετά τα δύο πρωταθλήματα που κατέκτησε με την Παρτίζαν στη Σερβία. Δεν είναι άγνωστος στο ποδοσφαιρικό κοινό της μεγάλης ασιατικής αγοράς, έχοντας βρεθεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Από το 2012 έως και το 2014 βρέθηκε στην Μπεϊγίνγκ Σινόμπο Γκοάν και την Ντάλιαν Γιφάνγκ, ενώ μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Ευρώπη και την Μακάμπι Χάιφα, επέστρεψε για λογαριασμό της Μπεϊγίνγκ Εντερπράιζες.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ από τον Στανόγεβιτς αποτέλεσε βασικό θέμα σε αρκετά κινεζικά σάιτ που ασχολούνται με τα σπορ:

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

«Η ελληνική ομάδα ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε στις 17 Ιουνίου την πρόσληψη του Σέρβου προπονητή Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς», σχολιάζουν και παρουσιάζουν την πορεία του στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα