Τα λένε για Αλβαρες στη Γένοβα!

Τα λένε για Αλβαρες στη Γένοβα!

Τα λένε για Αλβαρες στη Γένοβα!

bet365

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Αλβαρες και πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για ραντεβού τις επόμενες ώρες. Ο ρόλος των Ραμαντάνι - Ντάμιανατς.

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για το πρώτο μεγάλο deal και οι Ιταλοί επιμένουν πως αυτό μπορεί να είναι με τον Ρίκι Αλβαρες της Σαμπντόρια! Οι ερυθρόλευκοι έχουν εξαιρετικές συστάσεις για τον 29χρονο Αργεντίνο και το θετικό είναι πως οι Γενοβέζοι έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Φερνάντες! Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, υπάρχει ήδη επαφή για τον Αλβαρες, όχι απευθείας του Ολυμπιακού με την ομάδα του, αλλά μέσω του πετυχημένου μάνατζερ Φάλι Ραμαντάνι. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σέρβος ατζέντης ή ο συνεργάτης του, Νίκολα Ντάμιανατς θα έχουν πολύ σύντομα επαφές με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Αντόνιο Ρομέι για να προχωρήσουν το θέμα της μεταγραφής. Αλλωστε, οι Γενοβέζοι αναζητούν τρόπο να βγάλουν από πάνω τους ένα δυνατό συμβόλαιο όπως του 29χρονου επιτελικού μέσου, αφού ακολουθούν σφιχτή οικονομική πολιτική. Οι σχέσεις του Ραμαντάνι με τη Σαμπντόρια είναι εξαιρετικές, πέρσι υπήρξε συνεργασία στη μεταγραφή του Τζούρισιτς, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και με τον Βραζιλιάνο, Ντοντό. Οι Ιταλοί συνεχίζουν να μη βγάζουν από το... κόλπο τον ΠΑΟΚ, ωστόσο επιμένουν πως το πάνω χέρι έχουν οι Πειραιώτες.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα