Πορτογαλία - Μεξικό 2-2

Gazzetta team
Πορτογαλία - Μεξικό 2-2

bet365

Οι Μεξικανοί ισοφάρισαν 2-2 στο 90' και αφού νωρίτερα το βίντεο είχε ακυρώσει και επικυρώσει αντίστοιχα γκολ των Πορτογάλων, που άγγιξαν τη νίκη.

Δύο φορές χρειάστηκε να διακοπεί το ματς, ώστε ο διαιτητής να ενημερωθεί από το control room. Την πρώτη το video replay ακύρωσε το γκολ των Πορτογάλων και την δεύτερη το επικύρωσε. Εκεί όμως που η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο έδειχνε ότι θα ξεκινούσε νικηφόρα την πρώτη συμμετοχή της στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, ήρθε απρόσμενα η ισοφάριση (2-2) από τους Μεξικανούς.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με αρκετές καθαρές φάσεις στο Καζάν, η καινούργια εφαρμογή, που για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε σε αγώνα Εθνικών ομάδων, ήταν εκείνη που έκλεψε τη μισή παράσταση. Στο 20' και μετά από βολίδα του Ρονάλντο στο οριζόντιο δοκάρι, ο Πέπε σκόραρε, αλλά το βίντεο έδειξε ότι ήταν σε θέση οφσάιντ και δεν μέτρησε το τέρμα του.

Στο 35' όμως ο CR7 φρόντισε για να μπει κανονικά το 1-0. Με εξαιρετική ενέργεια και ασίστ έβγαλε μόνο του τον Κουαρέσμα, που με τη σειρά του πέρασε και τον Οτσόα. Ο τελευταίος έκανε φοβερή εμφάνιση και κράτησε όρθιο το Μεξικό σε τρεις φοβερές στιγμές στο ματς. Ενδιάμεσα, στο 42', ο Τσιτσαρίτο ισοφάρισε με κεφαλιά ψαράκι.

Στο 86' και με κόντρα στον Ερέρα, ο Σέντρικ έκανε με κοντινό σουτ το 2-1 και στην αμέσως επόμενη στιγμή ο Ζέλσον έχασε την ευκαιρία για το 3-1. Οι Τρικολόρ που δεν μπορούσαν να ανέβουν, βρήκαν τελικά το γκολ στο 90' με την κεφαλιά του Μορένο και άρχισαν θετικά τις προσπάθειές τους στην 7η συμμετοχή τους στο θεσμό (ρεκόρ μαζί με την Βραζιλία).

 

Τελευταία Νέα