Γουακάσο: «Σύντομα στην Premier League!»

Γουακάσο: «Σύντομα στην Premier League!»

Gazzetta team
Γουακάσο: «Σύντομα στην Premier League!»

bet365

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Σουόνσι, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ενδιαφέρον και από άλλες αγγλικές ομάδες. Ενδιαφέρον και από τη Μπεσίκτας.

Η περίπτωση του Γκανέζου μέσου του Παναθηναϊκού, που έπαιξε φέτος δανεικός στη Γρανάδα, φέρεται να απασχολεί αρκετές ομάδες, με το μέλλον του ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει. Ο Γουακάσο φέρεται να ενδιαφέρει τη Σουόνσι και ο ίδιος, με δηλώσεις στη χώρα του, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον από Αγγλία, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα ομάδων.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Καμερούν Χιλή (21+).

«Είναι αλήθεια, έχω επαφές με κάποια κλαμπ της Premier League, αλλά περιμένω το deal να ολοκληρωθεί, οπότε περιμένω μια μεταγραφή στην Premier League πολύ σύντομα», είπε χαρακτηριστικά. Την ίδια στιγμή, πληροφορίες από την Γκάνα τον φέρνουν και στο στόχαστρο της Μπεσίκτας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα