Άμεσα οι υπογραφές με Σιόβα

Άμεσα οι υπογραφές με Σιόβα

Δημήτρης Τομαράς
Άμεσα οι υπογραφές με Σιόβα

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας υπογράφει άμεσα για 4 χρόνια στη Λεγανές με το deal να είναι κλεισμένο στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Από το Σάββατο φαινόταν πως η περίπτωση Σιόβα είχε μπει στην τελική της ευθεία. Οι Ισπανοί ήταν ικανοποιημένοι από την φετινή παρουσία του Έλληνα αμυντικού και ο ίδιος, ο οποίος ήθελε να συνεχίσει στην Ισπανία, είχε ως προτεραιότητα να συνεχίσει στην ομάδα που τον βοήθησε να ξαναβρεί τον καλό εαυτό του.

Το deal Λεγανές - Ολυμπιακού είναι πια γεγονός σε ένα ποσό των 3 εκατ. ευρώ ενώ υπάρχει και πληροφορία για ποσοστό μεταπώλησης στον Ολυμπιακό.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Καμερούν Χιλή (21+).

Ο έμπειρος στόπερ θα κλείσει με συμβόλαιο 4 ετών και απολαβές που ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ. Το ταξίδι για τις υπογραφές του συμβολαίου είναι προγραμματισμένο για Δευτέρα και έτσι το κεφάλαιο Ολυμπιακός κλείνει για τον Δημήτρη Σιόβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα