Εντόι: Συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος

Εντόι: Συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος

Εντόι: Συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος

bet365

Ο θηριώδης Σενεγαλέζος μέσος, το όνομα του οποίου απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ από τον περασμένο χειμώνα, δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα παρά την εκπληκτική σεζόν με την Ανζέ.

Έχοντας ολοκληρώσει πριν λίγες μέρες και τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης, ο Σέιχ Εντόι έκλεισε μια γεμάτη σεζόν με 33 ματς πρωταθλήματος, 5 γκολ, 3 ασίστ, μια συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου, αλλά δίχως νέο συμβόλαιο!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Καμερούν – Χιλή, αν ο Βάργκας σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο του τριετές συμβολαίου με την Ανζέ, ο Σενεγαλέζος μέσος αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων και τον περασμένο Ιανουάριο, επέλεξε όμως να παραμείνει στη Γαλλία και με το τέλος της σεζόν να μπορέσει να εξαργυρώσει μια ακόμη σταθερά καλή χρονιά.

Στην κατηγορία των επεμβάσεων το όνομά του φιγουράρει πρώτο σ’ ολόκληρο το πρωτάθλημα της Ligue 1, με 227, ενώ είναι πρώτος και με 80 επιτυχημένες επεμβάσεις. Σύμφωνα με τον αρχηγό της Ανζέ, που τερμάτισε στη 12η θέση, ήταν «ακόμη μια μεγάλη σεζόν» και όπως τονίζει «φτάσαμε να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας», ξεχωρίζοντας την καλύτερη στιγμή. Όταν έφυγε τον Ιανουάριο για το Αφρικανικό Κύπελλο, η ομάδα του ήταν στα πρόθυρα του υποβιβασμού, αλλά ένα καλό σερί νικών διατήρησε την Ανζέ στη μεγάλη κατηγορία.

Στον τοπικό Τύπο το γεγονός της μη υπογραφής νέου συμβολαίου φανερώνει τις προθέσεις του να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Η Ανζέ ψάχνει, ήδη, τον αντικαταστάτη του στη μεσαία γραμμή, συζητώντας με τον Γιόνας Μαρτίν, ενώ και ο ΠΑΟΚ δεν τον έχει βγάλει ποτέ από τη μεταγραφική λίστα του.

Η ενίσχυση της ομάδας στην συγκεκριμένη θέση αποτελεί βασική προτεραιότητα για την τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων» και το θέμα του Εντόι μπορεί να απασχολήσει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» μέσα στις επόμενες ημέρες, σε συνδυασμό πάντα με την περίπτωση του Βραζιλιάνου Φερνάντο Μπολντρίν της Στεάουα, αλλά και τις τελικές αποφάσεις, που θα παρθούν από Μίχελ και Στανόγεβιτς αναφορικά με το μέλλον του Χάρη Χαρίση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα