Χατ τρικ ο Σεμπά και το «στοίχημα» του Μάριν

Χατ τρικ ο Σεμπά και το «στοίχημα» του Μάριν

Δημήτρης Τομαράς
Χατ τρικ ο Σεμπά και το «στοίχημα» του Μάριν

bet365

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Συνεχίζει από πέρυσι ο Σεμπά με χατ τρικ και αναγεννημένος Μάριν. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Μπέσνικ Χάσι από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε κι έχοντας προφανώς μελετήσει τον Ολυμπιακό κατάλαβε ότι ένα από τα θέματα που είχε πέρυσι η ομάδα ήταν η επιθετική ανάπτυξη, η μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Για τον λόγο αυτό τις δύο πρώτες ημέρες στο Ζέεφελντ κάνει ασκήσεις κυκλοφορίας και ανάπτυξης με τελειώματα. Και στην άσκηση αυτή αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Σεμπά.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ σημείωσε χατ τρικ δίνοντας τη νίκη με 4-1 στους «κίτρινους» κόντρα στους «κόκκινους» στην άσκηση αυτή που θύμιζε λίγο σαν διπλό (τα αλλα γκολ σημείωσαν οι Τόλι και Βέργος).

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Καμερούν – Χιλή, αν ο Βάργκας σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Τις δύο ομάδες αποτελούσαν οι Σκαφίδας, Σισέ, Βιάνα, Κασάμι, Μάρτινς, Φιγκέιρας, Βέργος, Κούτρης, Βρουσάι, Μεγαρίτης (κόκκινοι) και Χουτεσιώτης, Μάριν, Σεμπά, Μπουχαλάκης, Ρισβάνης, Μποτία, Τόλι, Ντε Λα Μπέγια, Ρομαό, Ντουμάνης (κίτρινοι).

Για άλλη μια μέρα ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν σταμάτησε να κάνει παρατηρήσεις αφού αυτό που θέλει είναι να μην υπάρχει καθυστέρηση στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας και το άσκοπο κουβάλημα της μπάλας.

Αυτός πάντως που δείχνει αναγεννημένος είναι ο Μάριν. Ο Γερμανός άσος δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει φέτος το στοίχημα και να αποτελέσει ο ανταγωνιστής του Φορτούνη για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα. Βέβαια, η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι ότι ο Μάριν κάνει για πρώτη φορά κανονική προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Στα υπόλοιπα της προπόνησης η οποία κράτησε περίπου 1,5 ώρα, το πρόγραμμα περιελάμβανε μπόλικο τρέξιμο και αερόβιες ασκήσεις ισορροπίας, με τον Αλέκο Ράντο να δουλεύει ξεχωριστά με τους τερματοφύλακες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα