Επστάιν: «Ανερχόμενο αστέρι ο Ρέτσος»

Επστάιν: «Ανερχόμενο αστέρι ο Ρέτσος»

Επστάιν: «Ανερχόμενο αστέρι ο Ρέτσος»

bet365

Ο Ντένις Επστάιν εκθείασε τον Παναγιώτη Ρέτσο στον γερμανικό Τύπο με αφορμή το ενδιαφέρον της Κολωνίας.

Ο γεννημένος στην Κολωνία Ντένις Επστάιν, ο οποίος ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν με την Κέρκυρα μίλησε στον γερμανικό Τύπο για τον Παναγιώτη Ρέτσο, καθώς ο τελευταίος βρίσκεται στα ραντάρ της ομάδας της γενέτειρας του.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εκθείασε τον 18χρονο αμυντικό τονίζοντας πως θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Μπουντεσλίγκα.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Καμερούν – Χιλή, αν ο Βάργκας σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

«Για να αγωνιστεί κάποιος στο γήπεδο του Ολυμπιακού και ειδικά ένα 18χρονο παιδί πρέπει να το αξίζει. Είναι ανερχόμενο αστέρι. Ο Ολυμπιακός είναι ένας κορυφαίος σύλλογος, ο οποίος θα μπορούσε να συναγωνιστεί πολλές ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Γι' αυτό πιστεύω πως θα μπορούσε να κάνει το άλμα στη Γερμανία. Η Κολωνία θα ήταν ένας σούπερ προορισμός για τον Ρέτσο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στο ρεπορτάζ επίσης αναφέρεται πως η Κολωνία δεν σκοπεύει να ανεβάσει την προσφορά της για να καλύψει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ με το οποίο φέρεται να έχει κοστολογηθεί ο Έλληνας διεθνής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα