Ξεκαθαρίζει του Μπαμπόκ στον Αστέρα

Ξεκαθαρίζει του Μπαμπόκ στον Αστέρα

bet365

Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να φέρει εξελίξεις στα μεταγραφικά του Αστέρα και μία απ' αυτές είναι και του Φρανκ-Ιβ Μπαμπόκ, μετά τον αποκλεισμό της Ουέσκα από τη διεκδικήση της ανόδου στην Primera Division.

Η Ουέσκα δεν θα διεκδικήσει την άνοδό της για την Primera Division και πλέον στον Αστέρα μένει να δουν αν θα προχωρήσει η περίπτωση του Φρανκ-Ιβ Μπαμπόκ.

Ο 22χρονος Γάλλος μέσος είδε την ομάδα του να αποκλείεται από την Χετάφε και έτσι μπορεί να αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του μιας και μένει ελεύθερος.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά οι Αρκάδες περιμένουν να δουν αν τελικά τα καταφέρουν να τον φέρουν στην Τρίπολη ακόμη κι αν οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα