«Εσύ παίζεις μπάλα στο Περιστέρι»

«Εσύ παίζεις μπάλα στο Περιστέρι»

Gazzetta team
«Εσύ παίζεις μπάλα στο Περιστέρι»

bet365

Με το παραπάνω σύνθημα ο Ατρόμητος καλεί τους κατοίκους του Περιστερίου να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας και να βρεθούν δίπλα στην ομάδα την ερχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Εσύ παίζεις μπάλα» στους δρόμους του Περιστερίου!

«Εσύ παίζεις...μπάλα» είναι το σύνθημα για τις Κάρτες Διαρκείας της περιόδου 2017-18 που έχουν ήδη τεθεί σε κυκλοφορία όμως σήμερα ήταν η σειρά μας για να «παίξουμε μπάλα» στους δρόμους του Περιστερίου πραγματοποιώντας την προωθητική μας καμπάνια!.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μοιράζοντας τα ειδικά φυλλάδια ενημερώσαμε τους συμπολίτες μας για τις πολύ προσιτές τιμές των νέων καρτών, αλλά και για τη μεγάλη προσφορά ενός δωρεάν παιδικού διαρκείας κατά την πρώτη περίοδο πώλησης.

Η ανταπόκριση των φιλάθλων μας για μια ακόμη φορά ήταν πολύ «ζεστή» δείχνοντας τη βούληση ότι θέλουν να κάνουν πράξη την προτροπή μας: «Εσύ παίζεις...μπάλα» και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη του Ατρόμητου στη νέα σεζόν!.

19225271 1482

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα