Ο πολλά υποσχόμενος Κούτρης

Ο πολλά υποσχόμενος Κούτρης

Δημήτρης Τομαράς
Ο πολλά υποσχόμενος Κούτρης

bet365

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις του Ζέεφελντ μέχρι τώρα και διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση και για Βέλγιο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Ο νεαρός αριστερός μπακ έχει κερδίσει για τα καλά τις εντυπώσεις στο Ζέεφελντ. Δικαίως. Με πολύ καλή σωματοδομή, ετοιμότητα, προσήλωση και σκληρή δουλειά. Ο Κούτρης δείχνει πολύ καλά χαρακτηριστικά ως μπακ - χαφ ενώ έχει και εξαιρετικά γυρίσματα και πολύ καλές μπαλιές και ανάλογα τελειώματα. Ο Χάσι από μέρους του τον έχει από κοντά είτε για τις όποιες παρατηρήσεις είτε για τον επιβραβεύσει. Προς το παρόν ο Λεονάρντο Κούτρης αποδεικνύεται ως μία από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις στην προετοιμασία με άκρως θετικό πρόσημο. Τόσο που να είναι δυνατός υποψήφιος και για το Βέλγιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα