Πρόταση της Σταντάρ, δεν «ψήνεται» ο Χουλτ!

Πρόταση της Σταντάρ, δεν «ψήνεται» ο Χουλτ!

Νίκος Αθανασίου
Πρόταση της Σταντάρ, δεν «ψήνεται» ο Χουλτ!

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr για την υψηλή πρόταση της Σταντάρ Λιέγης στον Παναθηναϊκό για τον Νίκλας Χουλτ και τον Σουηδό που προτιμά την παραμονή του στο «τριφύλλι»!

Ο Νίκλας Χουλτ έκανε μία πολύ καλή σεζόν στον Παναθηναϊκό, κλήθηξε ξανά στην Εθνική Σουηδίας και το όνομα του επέστρεψε στα μπλοκάκια των ευρωπαϊκών συλλόγων! Μία από τις ομάδες που είχε ως προτεραιότητα στην μεταγραφική της λίστα τον αριστεροπόδαρο μπακ του «τριφυλλιού» ήταν και η Σταντάρ Λιέγης! Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι Βέλγοι έχουν καταθέσει εδώ και δέκα ημέρες επίσημη πρόταση για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή! Μία υψηλή πρόταση που σε πρώτη φάση ικανοποιούσε τα «θέλω» των «πρασίνων». Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμεί να παραχωρήσει τον Χουλτ και η πρόταση έσκασε από το... πουθενά, όντας αρκετά αξιόλογη για να μην συζητηθεί. Όπως αναφέρουν στο Βέλγιο, είναι κοντά στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ!

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Το καλά νέα για τον Παναθηναϊκό που δεν έχει την πολυτέλεια να απορρίπτει ανάλογες προτάσεις, έρχονται από τον ποδοσφαιριστή. Ο διεθνής άσος στις συζητήσεις που έγιναν με τους Βέλγους, έδειξε την ξεκάθαρη διάθεση να παραμείνει στην Ελλάδα και το «τριφύλλι». Θεωρεί πως με την πράσινη φανέλα έκανε σημαντικό restart στην καριέρα του, είναι ευτυχισμένος εδώ και δεν θέλει να ρισκάρει την μετακόμιση σε νέο περιβάλλον ενόψει και του Μουντιάλ της Ρωσίας στο 2018. Ο μόνος λόγος που θα τον «έψηνε» να ετοιμάσει βαλίτσες για Λιέγη, θα ήταν το οικονομικό. Και μέχρι και σήμερα η απόσταση είναι χαοτική.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως μετά την δαιφαινόμενη «χυλόπιτα» από τον Χουλτ. η Σταντάρ είναι μια ανάσα από τον Ποκονιόλι της Γουέστ Μπρομ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα