«Αλλάζει» η Μίκρα

«Αλλάζει» η Μίκρα

Gazzetta team
«Αλλάζει» η Μίκρα

bet365

Τα μέλη του «Ιδρυτικού Σωματείου» του Ηρακλή έκαναν πρόσφατα αυτοψία στις εγκαταστάσεις του Γηραιού
Πρωτοβουλίες ώστε να αλλάξει η εικόνα των εγκαταστάσεων της Μίκρας θα πάρουν τα μέλη του «Ιδρυτικού Σωματείου» του Ηρακλή. Τα οποία πρόσφατα έκαναν αυτοψία στις εγκαταστάσεις του Γηραιού, όπου και διαπίστωσαν πάρα πολλά προβλήματα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Κατόπιν της αυτοψίας που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας από το Δ.Σ. του Ιδρυτικού Σωματείου και της Επιτροπής που έχει συσταθεί για τα θέματα του Γ.Σ. Ηρακλής καταγράφησαν όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζουν οι εγκαταστάσεις του Ηρακλή.
Αποφασίστηκε ότι από την επόμενη κιόλας εβδομάδα θα αρχίσουν εργασίες αποκατάστασης-ανακαίνισης και καθαρισμού στα αποδυτήρια που στεγάζονται οι ακαδημίες του Ηρακλή και στα γήπεδα της Μίκρας. Επίσης θα γίνουν ενέργειες για την αποκατάσταση της υδροδότησης, της ηλεκτροδότησης και του τηλεφώνου-ίντερνετ στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να γίνουν οι εγκαταστάσεις πλήρως λειτουργικές.
Όλες οι παραπάνω ενέργειες θα γίνουν μέσω δωρεών από ανθρώπους που συμβάλλουν σε αυτή την δύσκολη στιγμή που βιώνει ο Σύλλογος και τους ευχαριστούμε θερμά για την συμπαράσταση τους και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την πορεία των εργασιών στην Μίκρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα