Στανόγεβιτς: «Μια ζωή άσπρο – μαύρο»! (vid)

Στανόγεβιτς: «Μια ζωή άσπρο – μαύρο»! (vid)

Στανόγεβιτς: «Μια ζωή άσπρο – μαύρο»! (vid)

bet365

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς ως προπονητής του ΠΑΟΚ, λίγο μετά την οριστική συμφωνία και την ανακοίνωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Ο Σέρβος νέος προπονητής του ΠΑΟΚ δηλώνει συναισθηματικός. Η πίεση, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η ζωή του. Πιστεύει στις δυνάμεις του, γνωρίζει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ και έχει παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του. Άλλωστε όπως τονίζει «όλη μου η ζωή ήταν μόνο άσπρο και μαύρο»!

Μιλώντας πριν παρουσιαστεί και επίσημα από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ στο κανάλι της ομάδας υποστήριξε ότι το πέρασμά του από την Κίνα ήταν μία διαδικασία που τον γέμισε με εμπειρίες, πως η προϋπηρεσία του στην Παρτιζάν, είναι το μεγαλύτερο εφόδιο στην ως τώρα καριέρα του κι ο ΠΑΟΚ αποτελεί πρόκληση.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς συστήνεται μέσα από την κάμερα του PAOK TV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα