«Μία ανάσα από την Ιντερ ο Μέσι»

Gazzetta team
«Μία ανάσα από την Ιντερ ο Μέσι»

bet365

Ο Τζουάν Λαπόρτα αφηγήθηκε στον «Guardian» το πώς οι Νερατζούρι πήγαν το 2006 να κλέψουν τον Λιονέλ Μέσι και πώς τον κράτησε τελικά στην Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα παραχώρησε συνέντευξη στον «Guardian» και εκεί στα ενδιαφέροντα που είπε, αποκάλυψε ότι λίγο έλειψε ο Λιονέλ Μέσι να έπαιζε στην Ιντερ, αλλάζοντας την ιστορία για τους Νερατζούρι και φυσικά για τους Μπλαουγκράνα: «Το 2006 η Ιντερ πλησίασε επικίνδυνα τον Μέσι. Ισως και να τα είχαν βρει και η ιταλική ομάδα ετοιμαζόταν να πληρώσει τη ρήτρα του στα 150 εκατ. ευρώ.

Ημουν όμως ήρεμος επειδή είχε κοντινή σχέση με τον πατέρα του, Χόρχε. Του μίλησα και του είπα ότι δεν θα τον πουλούσα. Του εξήγησα ότι ο Λιονέλ θα ήταν ευτυχισμένος στην Μπάρτσα και ότι στην Ιντερ απλά θα εισέπραττε χρήματα. Στο τέλος πρόσθεσα ότι ο γιος του ήταν προορισμένος να γίνει ο σπουδαίοτερος στην ιστορία και ότι η Μπάρτσα θα τον βοηθούσε να το καταφέρει. Γι' αυτό λίγες μέρες αργότερα ανεβάσαμε τη ρήτρα του στα 250 εκατ. και εκεί έληξε το θέμα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα