«Γιατί» Μαρινάκης στον Παναιτωλικό;

Γιώργος Ντυμένος
«Γιατί» Μαρινάκης στον Παναιτωλικό;

bet365

Ο 23χρονος δεξιός μπακ «παίζει» δυνατά για τα «καναρίνια» και το gazzetta.gr προσπαθεί να εξηγήσει τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα
Σε πρώτο πλάνο έχει περάσει για τον Παναιτωλικό η περίπτωση του Νίκου Μαρινάκη και είναι πιθανό άμεσα να υπάρξουν – θετικές – εξελίξεις. Οι επαφές των δύο πλευρών δείχνουν προχωρημένες και το gazzetta.gr θα προσπαθήσει να «εξηγήσει» γιατί τα «καναρίνια» έχουν κάνει κίνηση για τον 23χρονο δεξιό μπακ.
*Θα πλαισιώσει τον Μύγα στο δεξί άκρο της άμυνας. Λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησης του Κοτρουμάνου, οι «κυανοκίτρινοι» χρειάζονται μία επιπλέον λύση σε αυτή τη θέση.
*Ο νεαρός μπορεί να παίξει και στον άξονα, ενώ ενδέχεται τα «καναρίνια» να παραταχθούν την επόμενη σεζόν πολλές φορές με 4-3-3. Ο 23χρονος ως «εσωτερικός μέσος» στον Παναθηναϊκό έδειξε πως έχει «ενέργεια» και για να μην.... προστρέξει κάποιος, η ενδεχόμενη-διαφαινόμενη-πολύ πιθανή προσθήκη του, είναι ανεξάρτητη από την παραμονή του Τάσου Παπάζογλου. Οπου υπάρχει εκατέρωθεν καλή διάθεση ανανέωσης. Αλλο το ένα... άλλο το άλλο.
*Πρόκειται για νεαρό ποδοσφαιριστή και Ελληνα, έτσι θα «τονωθεί» το γηγενές στοιχείο.
*Ο Μαρινάκης έχει δείξει πως είναι παίκτης-συνόλου και ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας που θέλει να φτιάξει ο Μάκης Χάβος.
Υπό αυτές τις συνθήκες ενδέχεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Deal δεν υπάρχει ακόμα, αλλά οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και έτσι ενδέχεται να «κλείσει» ανά πάσα στιγμή. Μπορεί λοιπόν ο Μαρινάκης να γίνει η πρώτη καλοκαιρινή προσθήκη του Παναιτωλικού; Είναι πάρα πολύ πιθανό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα