Βούκιτς: «Θα πετύχει ο Στανόγεβιτς»

Βούκιτς: «Θα πετύχει ο Στανόγεβιτς»

Gazzetta team
Βούκιτς: «Θα πετύχει ο Στανόγεβιτς»

bet365

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται κοντά στον Ιβάν Σαββίδη, ήταν αυτός που πρότεινε στη διοίκηση του «Δικεφάλου» τον Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Φιν Χαρπς – Σάμροκ Ρόβερς αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και δεν είχε πρόβλημα να προτείνει τον Στανόγεβιτς όταν δεν προχώρησε το θέμα του Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK24:

-Ο Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς είναι προ των πυλών για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας προπονητής που γνωρίζετε πολύ καλά, σωστά;

«Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Είναι ο καλύτερος τεχνικός αυτήν την στιγμή στην Σερβία. Άψογος επαγγελματίας που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όπου κι αν δούλεψε. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ, είμαι πεπεισμένος πως θα πετύχει στο έργο του».

-Από τον έναν Σέρβο στον άλλον, από τον Ίβιτς στον Στανόγιεβιτς. Σημαίνει κάτι αυτό;

«Δεν έχει σημασία από ποια χώρα προέρχεται ο προπονητής. Είναι η καλύτερη επιλογή που ξέρω. Δούλεψα μαζί του δύο χρόνια στην Παρτιζάν. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, είναι παθιασμένος με τη δουλειά του, με το ποδόσφαιρο. Έχει εμπειρία, ποδοσφαιρική κουλτούρα».

-Από τη Σερβία προκύπτει πως είχε διάφορες προτάσεις στα χέρια του, αλλά, προτίμησε να περιμένει προκειμένου να συζητήσει την προοπτική του ΠΑΟΚ...

«Του τηλεφώνησα πριν από μερικές ημέρες. Υπήρχε ενδιαφέρον από εκείνον από Ρωσία, Βέλγιο αλλά του άρεσε η προοπτική του ΠΑΟΚ. Ξέρετε λόγω Παρτιζάν και των σχέσεων που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήξερε για τον ΠΑΟΚ, για τη δυναμική της ομάδας, για το πόσο μεγάλο μέγεθος είναι, για την "δίψα" που υπάρχει μέσα στην οικογένεια».

-Από την στιγμή που δώσατε την... συγκατάθεσή σας, ήταν πιο εύκολο για τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ποιος ήταν ακριβώς ο δικός σας ρόλος;

«Ήταν δική μου πρόταση. Είναι φίλος μου και θεώρησα πως είναι η καλύτερη προοπτική για τον ΠΑΟΚ. Θα είμαι κοντά του γιατί θέλω να τον βοηθήσω, να τον υποστηρίξω. Είναι σημαντικό για εκείνον να νιώσει ότι είμαι δίπλα του. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που άφησε θετικές εντυπώσεις μέσα στον ΠΑΟΚ κατά την παρουσίασή του. Ο κ. Μίχελ αναγνώρισε πως παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, του άρεσε ο τρόπος δουλειάς του, το πως σκέφτεται. Πολύ καλές οι πρώτες εντυπώσεις».

-Ποια ήταν ακριβώς η αντίδραση του, όταν του τηλεφωνήσατε προκειμένου να τον ενημερώσετε για τον ΠΑΟΚ;

«Μου είπε: "αν είναι εφικτό να έρθω, θέλω να έρθω". Του άρεσε πολύ η ιδέα του ΠΑΟΚ, θέλει να επιστρέψει για να δουλέψει στην Ευρώπη».

-Στον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα, για έναν τίτλο. Τον ενημερώσατε για αυτά που θα συναντήσει;

«Και στην Παρτιζάν υπήρχε μεγάλη πίεση αλλά τα κατάφερε περίφημα. Είναι καλό ένας προπονητής να δουλεύει υπό πίεση. Είναι δημιουργικό. Γνωρίζει πως ο ΠΑΟΚ φέτος θα αγωνιστεί στο Europa League, πως πάντα στους στόχους του ΠΑΟΚ είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα είναι μια γεμάτη σεζόν. Με την προσθήκη 2-3 παικτών, θα κάνει μια καλή ομάδα, ανταγωνιστική για να είναι μέσα στους στόχους του. Όπως σας είπα, του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, γνωρίζει πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν συγχωρεί εύκολα την ήττα, δεν δέχεται αρνητικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Τα ξέρει όλα».

-Μια τελευταία ερώτηση, γνωρίζουμε πως άτυπα είστε στο πλευρό του κ.Σαββίδη ως σύμβουλος του, να φανταστώ θα σας δούμε φέτος σε έναν πιο επίσημο ρόλο;

«Είμαι φίλος του κ. Σαββίδη. Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Θέλω να βοηθήσω, είμαι εδώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Να δημιουργήσουμε κάτι καλό για τον ΠΑΟΚ, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα