Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς…

Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta το βιογραφικό ενός καλού Σέρβου προπονητή…

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Φιν Χαρπς – Σάμροκ Ρόβερς αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, 43χρονος Σέρβος προπονητής.

Βοηθός παλιότερα του Μίροσλαβ Ντζούκιτς στην Παρτιζάν (20 παιχνίδια) και την Εθνική Σερβίας (5 παιχνίδια). Και μετά προπονητής της Εθνικης Νέων της Σερβίας.

Τον Απρίλη του 2010, στα 36 του, ανέλαβε την Παρτιζάν, τέσσερις πόντους πίσω στη βαθμολογία από τον Ερυθρό Αστέρα την 23η αγωνιστική. Και πήρε τον τίτλο

Το φθινόπωρο του 2011 οδήγησε την Παρτιζάν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, περνώντας την Άντερλεχτ στα πλέϊ οφς-στους ομίλους είχε μηδέν πόντους με Άρσεναλ, Σαχτάρ και Μπράγκα.

Το Μάη του 2011 πήρε πάλι το πρωτάθλημα κι αυτή τη φορά και το Κύπελλο.

Το καλοκαίρι του 2011 αποκλείστηκε από τα προκριματικά και του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, από την Γκενκ και τη Σάμροκ Ρόβερς αντίστοιχα.

Το Γενάρη του 2012 απολύθηκε από την Παρτιζάν, την οποία είχε πρώτη στη βαθμολογία.

Από τον Απρίλη του 2012 ως το Νοέμβριο του 2012 ήταν στην Κίνα, στην Ντάλιαν Αέρμπιν.

Από το Νοέμβριο του 2012 έως το Γενάρη του 2014 ήταν πάλι στην Κίνα, στην Μπεϊγίνγκ Γκουοάν.

Το καλοκαίρι του 2014 πήγε στο Ισραήλ, στην Μακάμπι Χάϊφα, από την οποία έφυγε το Δεκέμβρη του 2014 (την είχε 4η).

Από το Γενάρη του 2015 δούλεψε πάλι στην Κίνα, έως το Δεκέμβρη του 2016, στην Έντερπραϊσις.

Άσχετο: Ο Μπεργκ…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.