Οι «κομμένοι» του Ολυμπιακού

Οι «κομμένοι» του Ολυμπιακού

Γιώργος Ντυμένος
Οι «κομμένοι» του Ολυμπιακού

bet365

Εκείνοι που δεν θα «πετάξουν» στην Αυστρία για αγωνιστικούς λόγους, θα «έφτιαχναν» μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα αν... έβρισκαν και τερματοφύλακα

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τους παίκτες που θα βρεθούν στην Αυστρία για το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του ανακοίνωσε σήμερα ο Ολυμπιακός. Εκτός έμειναν αρκετοί ποδοσφαιριστές που την περασμένη σεζόν ήταν δανεικοί και η παραπάνω εξέλιξη, δείχνει πως και φέτος θα ακολουθήσουν ανάλογο δρόμο. Τα πιο «τρανταχτά» ονόματα είναι εκείνα των Σιόβα, Πάρντο, Μαρτίνες, Γούτα, ενώ αν κάποιος τα... βάλει κάτω, οι «κομμένοι» των «ερυθρολεύκων» καταρτίζουν μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα, αν «έβρισκαν» και έναν τερματοφύλακα. Ας δούμε τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις εκείνων που δεν θα μπουν αύριο το πρωί στο αεροπλάνο, με την υποσημείωση πως για ορισμένους, όπως τον Σιόβα, υπάρχουν προχωρημένες επαφές με ενδιαφερόμενους, ώστε να πάρουν μεταγραφή.

Δημήτρης Σιόβας: Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έφυγε τον Γενάρη από το λιμάνι με προορισμό την Λεγκανές. Η ισπανική ομάδα θέλει να τον κρατήσει με «μόνιμη» μεταγραφή και υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις.
Φελίπε Πάρντο: Ο Κολομβιανός εξτρέμ ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην Ναντ.

Νίκολα Μαρτίνες: Ο Αργεντινός «έβγαλε» όλη την χρονιά στην Σίδνεϊ Γουνάιτεντ.
Δημήτρης Γούτας: Ο 23χρονος στόπερ ήταν πέρσι στην Κορτράικ.
Αναστάσιος Καραμάνος: Ηταν στην Πορτογαλία, καθώς ο 27χρονος επιθετικός έπαιζε στην Φεϊρένσε.
Σάσα Ζντιέλαρ: Ο Σέρβος μέσος πήγε τον Γενάρη στην Μαγιόρκα.
Μαρκ Ασίγκμπα: Ο Γκανέζος αμυντικός ήταν πέρσι δανεικός στην Βέροια και είναι στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων της Σούπερ Λιγκ.
Θεοφάνης Τζανδάρης: Ο 24χρονος χαφ παραχωρήθηκε τον Γενάρη στην Κόπερ της Σλοβενίας.
Ιωάννης Κάργας: Είναι στον Πλατανιά, που έχει ποσοστό από τα δικαιώματά του.
Αντώνης Καραγεώργης: Ο νεαρός αμυντικός ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Football League και την Καλλονή.
Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ο 21χρονος αριστερός μπακ έπαιζε στην Εσμπιεργκ και είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί στον ΠΑΣ Γιάννινα.
Πραξιτέλης Βούρος: Ο νεαρός αμυντικός συνέχισε μετά τον Γενάρη στον Λεβαδειακό. Είναι πιθανό να συνεχίσει εκεί, αν οι Βοιωτοί μείνουν τελικά στην κατηγορία.
Μανώλης Σάλιακας: Ο νεαρός μπακ έπαιξε πέρσι στην Κύπρο και την Καρμιώτισσα.
Καζίμ Λάτσι: Ο 21χρονος μέσος παραχωρήθηκε τον Γενάρη στον Λεβαδειακό, προηγουμένως ήταν στον ΑΠΟΕΛ και είναι πιθανό να συνεχίσει στην ίδια ομάδα.
ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΩΝ «ΚΟΜΜΕΝΩΝ» (4-3-3)
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΣΙΓΚΜΠΑ
ΣΙΟΒΑΣ
ΓΟΥΤΑΣ (ΚΑΡΓΑΣ)
ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ
ΖΝΤΙΕΛΑΡ
ΛΑΤΣΙ
ΠΑΡΝΤΟ
ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ
ΜΑΡΤΙΝΕΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα