Ρεμπρόφ: «Ξέρω για τις προτάσεις και τον ΠΑΟΚ»

Ρεμπρόφ: «Ξέρω για τις προτάσεις και τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ρεμπρόφ: «Ξέρω για τις προτάσεις και τον ΠΑΟΚ»

bet365

Τι υποστηρίζει ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, το όνομα του οποίου ακούστηκε πριν από πολλές μέρες και για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, μιλώντας για το μέλλον του και τι ο ίδιος θέλει από την επόμενη ομάδα του.

Ο Ουκρανός πρώην προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «vesti-ukr.com», υποστήριξε ότι αυτή την στιγμή θέλει να συνεχίσει τις διακοπές με τη σύζυγο και το γιο του, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποδεχθεί την όποια πρόταση θεωρήσει ικανοποιητική για τον ίδιο.

Πρώτη επιλογή του παραμένει η ομάδα του Κιέβου, «αν με χρειαστεί η Ντιναμό, σίγουρα θα επιστρέψω» σχολίασε, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν να συνεχίζει σε ομάδα της Ελλάδας (ΠΑΟΚ) ή της Τουρκίας.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές φήμες. Οι προτάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά ποτέ δε θα έλεγα αμέσως ναι. Θέλω να εργαστώ σε μια ομάδα, η οποία έχει υψηλούς στόχους. Επιπλέον, επιθυμία μου είναι ο σύλλογος να ασχολείται με την ανάπτυξη των ακαδημιών, γιατί μου αρέσει να δουλεύω με νέους παίκτες, έπρεπε να το θέλουν και οι ομάδες και όχι μόνο να αναζητούν την επιτυχία σε κάθε ματς. Για μένα δεν έχει σημασία από ποια χώρα ή ποια ήπειρο θα είναι αυτή η ομάδα», σχολίασε ο πρώην προπονητής της Ντιναμό Κιέβου.

 

Τελευταία Νέα