Πασσαλής: «Ο κόσμος πρέπει σταθεί δίπλα στον Άρη»

Πασσαλής: «Ο κόσμος πρέπει σταθεί δίπλα στον Άρη»

Πασσαλής: «Ο κόσμος πρέπει σταθεί δίπλα στον Άρη»

Ο Πέτρος Πασσαλής μίλησε για την συμφωνία του Άρη με τον Παύλο Μυροφορίδη, αλλά και για την δύναμη που πρέπει να δείξει ο κόσμος της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μπρέι – Ντέρι (21+).

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4»:

Για την άνοδο του Εδεσσαϊκού: «Ανεβήκαμε Γ’ Εθνική και είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό και για την πόλη αλλά και για όλη την προσπάθεια που καταβάλαμε σερ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ψάχνουμε πλέον νέο προπονητή, o οποίος θα είναι νεαρός, φιλόδοξος και με παραστάσεις από την Γ’ Εθνική και ο στόχος είναι η σταθεροποίηση στην κατηγορία χωρίς πισωγυρίσματα».

Για την Super League: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν και το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Ο ολυμπιακός το κατέκτησε αλλά ήταν εμφανώς χειρότερος από τα προηγούμενα χρόνια, ο ΠΑΟΚ λίγο μπερδεύτηκε ,όπως μπερδεύεται κάθε χρονιά! Η πορεία της ΑΕΚ είναι ανοδική το τελευταίο διάστημα παρότι και αυτή δεν παρουσιάζει φοβερό θέαμα και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια εσωστρέφεια, σε μια δίνη πάρα πολλών προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον σύλλογο».

Για τον Άρη: «Δεν τον γνωρίζω τον κ.Μυροφορίδη αλλά φαίνεται καλή κίνηση , όπου έχει δουλέψει έχει δείξει έργο και φαίνεται να βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση. Ο Άρης δεν είχε καλή χρονιά φέτος, οι δυσκολίες της Β’ Εθνικής είναι δεδομένες και θα πρέπει να τις γνωρίζουν και για την νέα χρονιά. Ο σχεδιασμός παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, οι ποδοσφαιριστές του Άρη όντως είχαν ποιότητα αλλά δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος να συμβιβαστούν με τα δεδομένα της κατηγορίας».

Για τον κόσμο: «Φέτος η δυναμική του Άρη δεν αποτυπώθηκε στο γήπεδο. Ο κόσμος όσο απογοητευμένος και είναι , πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Τώρα η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο, τώρα που είναι τα δύσκολα. Ο κόσμος του Άρη πρέπει να δείξει την δυναμική του».

Best of internet