Σαραμαντάς: «Χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο» (pic)

Gazzetta team
Σαραμαντάς: «Χαρούμενος που ήρθα στον Πανιώνιο» (pic)

bet365

Ο 25χρονος αριστερός μπακ έδειξε... έτοιμος να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση της καριέρας του
Κάτοικος Νέας Σμύρνης και επίσημα έγινε πριν από λίγο ο Γιώργος Σαραμαντάς, καθώς ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο 27χρονος μπακ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, έδειξε έτοιμος να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση της καριέρας του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Σαραμαντά.
Ο Γιώργος Σαραμαντάς είναι 25 χρονών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Στο παρελθόν έχει φορέσεις τις φανέλες των ΠΦΟ Πανοπούλου και Πανηλειακού. Από το 2014 μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Ηρακλή.
Η πρώτη δήλωση του Γιώργου Σαραμαντά ως παίκτης του Πανιωνίου: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Πανιώνιο. Γνωρίζω ότι είναι μία από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Από την πλευρά μου θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό ώστε να πραγματοποιήσει η ομάδα τους στόχους της»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα