Ξεκινήσαν τα έργα στους Ζωσιμάδες

Gazzetta team
Ξεκινήσαν τα έργα στους Ζωσιμάδες

bet365

Όπως είχε δηλώσει και ο Γιώργος Χριστοβασίλης, τα έργα για την αλλαγή του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες ξεκίνησαν. Αρχικά υπάρχει το ξήλωμα του χλοοτάπητα και αρχές Ιουλίου θα γίνει η σπορά του καινούργιου.

Θεωρείται και όχι άδικα ως ένας από τους χειρότερους, αν όχι ο χειρότερος αγωνιστικός χώρος στην Σούπερ Λίγκα, καθώς τον χειμώνα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Γιάννενα, δεν μπορεί να γίνει αγώνας σε φυσιολογικές συνθήκες. Ο λόγος φυσικά για τους Ζωσιμάδες. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ βλέπουν πως η ομάδα τους χάνει με αυτόν τον αγωνιστικό χώρο και γι' αυτό προσπαθούν να τον αλλάξουν. Ήδη όπως είχε αναφέρει και ο Γιώργος Χριστοβασίλης τα έργα ξεκίνησαν. Αρχικά έχει αρχίσει το ξήλωμα του χλοοτάπητα και αρχές Ιουλίου θα γίνει η σπορά του καινούργιου.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα