Παρελθόν και ο Κοτσόλης

Παρελθόν και ο Κοτσόλης

Παρελθόν και ο Κοτσόλης

Ο Στέφανος Κοτσόλης αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό, με την «πράσινη» ΠΑΕ να ευχαριστεί τον έμπειρο πορτιέρο και να «στάζει» μέλι στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση.

Ο κύκλος του Στέφανου Κοτσόλη έκλεισε στον Παναθηναϊκό! Ο έμπειρος πορτιέρο που αποτελεί «παιδί» του συλλόγου και ένα πραγματικό «διαμάντι» μέσα στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού», αποτελεί και επίσημα παρελθόν, μιας και το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωθεί.

Αναλυτικά:

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον Στέφανο Κοτσόλη, για την πολυδιάστατη και σημαντική προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Η ολοκλήρωση της τρέχουσας συνεργασίας με τον Στέφανο Κοτσόλη αποτελεί μια άνω τελεία στη σχέση της ομάδας μαζί του, όπως αντίστοιχα είχε συμβεί και το 2005. Ο Στέφανος αποτελεί μέλος της ομάδας ουσιαστικά επί μία 20ετία, με μικρές παρενθέσεις, έχοντας ζυμωθεί με την ιδέα και τις αξίες του Παναθηναϊκού. Βίωσε μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας του Συλλόγου. Το ήθος, η ακεραιότητα, η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός του δεν χρειάζονται «διαφήμιση», όπως άλλωστε και η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Κάθε επιτυχία στη ζωή και την καριέρα σου, Στέφανε.».

Best of internet