Πασχαλάκης: «Γνωρίζω για τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Πασχαλάκης: «Γνωρίζω για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο πορτιέρο του ΠΑΣ ανέφερε πως θα είναι τιμητικό για εκείνον ο «Δικέφαλος του Βορρά» να κάνει πρόταση για την απόκτησή του
Το όνομα του Πασχαλάκη «παίζει» για τον ΠΑΟΚ και εκείνος μέσω του «Arena fm» ανέφερε πως γνωρίζει για το σχετικό ενδιαφέρον που υπάρχει. «Είμαι στην Αθήνα κάνω διακοπές και παίρνω δυνάμεις για την επόμενη δύσκολη χρονιά. Έχω ακούσει και γνωρίζω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι επαγγελματίας και αν προκύψει κάτι τον πρώτο λόγο θα έχει ο ΠΑΣ αφού το συμβόλαιό μου ισχύει μέχρι το 2018. Θα είναι πολύ τιμητικό να έρθει μια τέτοια πρόταση από μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Νομίζω πρώτη φορά υπάρχει ενδιαφέρον. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο που με εμπνέει, με μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα που θέλεις να δείξεις τι αξίζεις. Είναι η αύρα της Τούμπας, είναι κάτι μαγικό. Πήραμε τρεις βαθμούς και βγήκα και MVP εκείνης της αγωνιστικής», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Είχε γλυκόπικρη γεύση η χρονιά για τον ΠΑΣ. Δεν τελειώσαμε με τον τρόπο που θέλαμε, αν και κάναμε ιστορικά την καλύτερη χρονιά της ομάδας. Μείναμε πάρα πολύ νωρίς στην κατηγορία και μετά κυνηγήσαμε την πεντάδα κι ας μην τα καταφέραμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα