Καζναφέρης: «Προέχει το γηπεδικό»

Gazzetta team
Καζναφέρης: «Προέχει το γηπεδικό»

bet365

Ο team manager του Απόλλωνα τόνισε πως στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» θέλουν άμεσα να ξεκαθαρίσουν το τοπίο με την Ριζούπολη
Για τον Απόλλων Σμύρνης της νέας σεζόν, αλλά και όλα τα θέματα που αφορούν την «Ελαφρά Ταξιαρχία», μίλησε ο Γιώργος Καζναφέρης στον ΣΠΟΡ FM. Ο νέος team manager της ομάδας στάθηκε στο γηπεδικό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το γηπεδικό πρόβλημα:
«Είναι η δεύτερη συγκέντρωση που έχει προγραμματίσει ο Απόλλων με τους φιλάθλους και τα μέλη του Ερασιτέχνη. Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, να δουν το κοινό συμφέρον της παραμονής της ομάδας στη Ριζούπολη. Να γίνει η βασική έδρα και από την επόμενη μέρα, γιατί ήδη έχουμε καθυστερήσει, να κάνουμε τα έργα και τις παρεμβάσεις που θέλουμε σαν διοίκηση».
Για το σημείο τριβής:
«Είναι διάφορα μικρά. Δεν θέλω να πω τώρα, ενώ εκκρεμεί η συγκέντρωση. Το βράδυ ελπίζουμε όλοι στην τελική συμφωνία με τον Ερασιτέχνη, ώστε να γίνει αυτό που όλος ο κόσμος προσδοκά. Ήμουν ευτυχής που βρέθηκα στην πρόσφατη συγκέντρωση, γιατί είδα την προσμονή των οπαδών. Περίμεναν ως τη μία το βράδυ να ολοκληρωθεί η διαδικασία, όπου για λόγους ανεξάρτητους της ΠΑΕ δεν έγινε».
Plan B υπάρχει;
«Υπάρχει και B και C, αλλά το θέμα είναι ότι η διοίκηση θέλει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Εκεί είναι το σπίτι μας, εκεί η έδρα μας, εκεί είναι το σπίτι της ομάδας, εκεί έχουν μεγαλώσει γενιές Απολλωνιστών. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει κάποιοι να εκμεταλλευτούν την κατάσταση και την χαρά των φιλάθλων και να οδηγηθούμε σε μία κατάσταση δυσβάσταχτη. Το γήπεδο θέλει μεγάλες παρεμβάσεις. Πέρυσι δεχτήκαμε αρνητικά σχόλια για τον αγωνιστικό χώρο. Δεν τον είχαμε εμείς υπό την εποπτεία μας. Από αύριο πρέπει να μπουν οι μπουλντόζες και θα γίνει μια ολοκληρωτική ανακαίνιση του αγωνιστικού χώρου και άλλες παρεμβάσεις. Είναι ευχής έργον από τη διοίκηση της ΠΑΕ να βρεθεί λύση. Είναι μια χρονιά και πρόκληση και σταθμός για την ιστορία του Απόλλωνα».
Αν έχει αποδοκιμαστεί στο γήπεδο του Απόλλωνα ως διαιτητής:
«Σε παιχνίδι Απόλλων - ΑΕΚ επί Αλαμάνου. Θυμάμαι και ένα σκορ 3-4».
Για τα έργα που απαιτούνται πλην αυτών στον αγωνιστικό χώρο:
«Ανακαίνιση των αποδυτηρίων, καθίσματα, είναι αρκετά που πρέπει να γίνουν, ώστε το γήπεδο να έρθει στις προδιαγραφές και σε αυτά που η διοίκηση ονειρεύεται. Αν έχετε διαπιστώσει, η ομάδα προσπαθεί κάθε μέρα να γίνεται καλύτερη. Πήρε ένα πούλμαν που είναι το μοναδικό και από τα καλύτερα που έχουν ομάδες. Έχουμε κάνει γραφεία, θέλει η εταιρεία κάθε μέρα να γίνεται καλύτερος ο Απόλλων. Η εταιρεία έβαλε στόχο να είναι σε δύο χρόνια στη Super League. Για κάποιους αστάθμητους παράγοντες αυτά έγιναν τρία, αλλά είναι συνεπής και θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και η ομάδα θα μείνει στη Super League. Ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή να συζητάμε πού θα γίνει το προπονητικό κέντρο, όπου υπάρχουν σκέψεις. Είμαστε αρκετά κοντά σε κάποια πράγματα, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να λύσουμε το βασικό, που είναι το γήπεδο που θα παίζουμε».
Για τις κινήσεις που έχουν ολοκληρωθεί:
«Αρκετά έχουν ολοκληρωθεί, απλώς έχουμε αποφασίσει αναστολή του σχεδιασμού με όλη αυτή την κόντρα. Να κλείσει το θέμα του Ερασιτέχνη και θα ανακοινωθούν όλα. Τόσο ο Μάντζιος που έχει μείνει, όσο και προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ».
Αν το ρόστερ θα έχει έντονο ελληνικό στοιχείο:
«Είναι δύσκολο, αν και θα θέλαμε να είναι ελληνικό το ρόστερ. Δυστυχώς, όμως δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός Ελλήνων ποδοσφαιριστών να μπορούν να μοιραστούν σε όλες τις ομάδες. Βασική παράμετρος είναι και το οικονομικό, γιατί κάποιοι από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν έχουν καταλάβει την κρίση που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία, το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα δεν μπορούν να προσαρμοστούν ποια είναι η Ελλάδα του σήμερα και ποια ήταν πριν πέντε και δέκα χρόνια».
Για το ενδιαφέρον για τους Ντομίνγκεζ, Καμπιάσο και αν τα ονόματα αυτά είναι μια διακήρυξη προθέσεων του Μονεμβασιώτη:
«Ο πήχης θα είναι ψηλά. Ο πήχης δεν μπαίνει ψηλά με μεταγραφές που είναι ωραίες αυτή την εποχή για τους φιλάθλους, ωραίες επικοινωνιακά, αλλά ίσως αγωνιστικά... Δεν λέω για τον Τσόρι και τον Καμπιάσο που έχουν γράψει λαμπρή ιστορία. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς είναι η εποχή των προκλήσεων. Όποιο όνομα φεύγει, αμέσως γράφεται. Σίγουρα ο Απόλλων είναι ένα ελκυστικό σωματείο λόγω της διοίκησης, της Αθήνας, τι πορεία έχει διαγράψει και αρκετοί θα ήθελαν να έρθουν στον Απόλλωνα. Είναι τιμή μας, όμως έχουμε και τη γνώση και την εμπειρία να διαλέξουμε τους καλύτερους και ίσως ένας από αυτούς να είναι ή ο Τσόρι ή ο Καμπιάσο ή ένα από τα ονόματα που έχουν γραφτεί».
Για την επιστροφή του στην Αθήνα:
«Ήμουν οκτώ χρόνια στην επαρχία. Έφυγα γεμάτος από την Ξάνθη, λύσαμε κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας. Υπάρχει μια οικογένεια, κάποιοι άνθρωποι που σε περιμένουν και σου λένε γύρνα. Έχοντας και μία πρόταση από ένα σωματείο που δείχνει και θέλει και μου έδειξε ότι με ήθελε πολύ, μου έδειξε ότι αξίζει να έρθω να παλέψουμε μαζί για κάτι καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα