Καρίσο για Βαλένθια και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Καρίσο για Βαλένθια και Ολυμπιακό

bet365

Για ακόμα μία χρονιά το όνομα του Καρίσο εμπλέκεται στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Πρώτος στόχος της Βαλένθια ο έμπειρος αμυντικός των Σεβιγιάνων.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ουέσκα – Χετάφε (21+).

O 28χρονος Πορτογάλος και πελάτης του Γκονσάλβες (σ.σ. στην φωτό με φανέλα της Ρέντινγκ), ατζέντης του Μάρκο Σίλβα, είναι μία ακόμα επιλογή για τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού που διαρρέεται από Ισπανία αλλά και από δημοσιεύματα στην Ελλάδα. Ο Ντανιέλ Καρίσο με χρηματιστηριακή αξία 2 με 2,5 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο με την Σεβίλλη για άλλον έναν χρόνο παίζει σέντερ μπακ και αμυντικός χαφ. Εκτός από τον Ολυμπιακό τον παίκτη έχει σε πρώτο πλάνο η Βαλένθια και ενώ υπάρχει και από αλλού ενδιαφέρον στη Ιβηρική. Στο παρελθόν ο Ντάνιελ Καρίσο έχει παίξει σε Πορτογαλία, Κύπρο και Αγγλία (σ.σ. πέραν της Ισπανίας) ενώ έχει χριστεί και διεθνής. Πέρυσι είχε 10 συμμετοχές στην Σεβίλλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα