Ο Μίχελ κάνει την ύστατη προσπάθεια...

Ο Μίχελ κάνει την ύστατη προσπάθεια...

Ο Μίχελ κάνει την ύστατη προσπάθεια...

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει καμία συνάντηση με τον Μιγκέλ Λεάλ, όπως αναφέρεται ευρέως τις τελευταίες ώρες, αντίθετα κυνηγάει άλλη περίπτωση προπονητή από την πορτογαλική αγορά...

Το όνομα του 52χρονου προπονητή της Μποαβίστα ενεπλάκη σε διάφορα σενάρια, που κυκλοφόρησαν πρώτα στην Ελλάδα και στην συνέχεια αναπαράχθηκαν και στην Πορτογαλία.

Ο Λούμπος Μίχελ, που κοιτάζει στην συγκεκριμένη αγορά, δεν έχει κάνει καμία συνάντηση με τον Λεάλ, ούτε με τη διοίκηση της Μποαβίστα, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής βολιδοσκόπησε τις προθέσεις Πορτογάλου προπονητή, όμως δεν πρόκειται για τον Λεάλ. Ούτε, φυσικά, ο Πάουλο Σόουζα, που έχει ένα απλησίαστο «κασέ».

Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, το ξέρει καλά ο Μίχελ, καθώς και εδώ υπάρχει στη μέση η ομάδα, που αξιώνει από κάθε ενδιαφερόμενο (και ήταν αρκετοί…) ένα σημαντικό ποσό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το θέμα του προπονητή του ΠΑΟΚ παραμένει ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Ο Λούμπος Μίχελ συνεχίζει τις επαφές του στην Ευρώπη και επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη, αργά το βράδυ της Τετάρτης θέλει να έχει κάνει την τελική εισήγηση προς τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος και θα είναι αυτός που θα αποφασίσει (με το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου πάντα ανάμεσα στους υποψήφιους) για το νέο τεχνικό του «Δικεφάλου».

 

Τελευταία Νέα