Μπολντρίν: Δεν παρατάει το όνειρό του (vids)

Μπολντρίν: Δεν παρατάει το όνειρό του (vids)

Μπολντρίν: Δεν παρατάει το όνειρό του (vids)

bet365

Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος μέσος της Στεάουα Βουκουρεστίου για τον οποίο ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται με τον ισχυρό άνδρα της ρουμανικής ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γαλλία – Αγγλία (21+).

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει παίκτη στη μεσαία γραμμή, καθώς θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη η πώληση του Γκόικο Τσίμιροτ, με το όνομα του Φερνάντο «Ρικ» Μπολντρίν να είναι αρκετά ψηλά στη λίστα του Μίχελ. Αυτό δε σημαίνει ότι έχει τελειώσει το θέμα της απόκτησής του, όσο κι αν πιέζει ο Μπεκάλι.

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό στο Βουκουρέστι και παρακολούθησε το ντέρμπι ανάμεσα στη Στεάουα και στη Βιτορούλ μαζί με τον πρόεδρο της Στεάουα, Βαλέριου Αργκασέλα, αν και όλα τα μεταγραφικά ζητήματα της ρουμανικής ομάδας τα χειρίζεται αποκλειστικά ο Τζίτζι Μπεκάλι.

Τι συμβαίνει με τον ισχυρό άνδρα της Στεάουα, το ξέρει πολύ καλά από «πρώτο χέρι» ο Μίχελ, καθώς πέρσι διαπραγματεύτηκε για σχεδόν δύο μήνες μέχρι να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ τον Φερνάντο Βαρέλα. Και τότε όλα ξεκίνησαν από διάφορα δημοσιεύματα ρουμανικών ΜΜΕ, ακολούθησαν δηλώσεις, διαπραγματεύσεις ημερών έως ότου φτάσουμε στην οριστική συμφωνία, κάπου στα τέλη Ιουλίου.

Η ίδια τακτική ακολουθείτε και τώρα από τον «μετρ» των πωλήσεων, Τζίτζι Μπεκάλι, που δηλώνει ξεκάθαρα «ο Μπολντρίν πωλείται». Όμως, πάλι βάζει ψηλά τον πήχη (αρχική τιμή 1,5 εκατ. ευρώ) προσδοκώντας το μεγαλύτερο κέρδος από την παραχώρηση του Βραζιλιάνου (με πορτογαλικό διαβατήριο) ποδοσφαιριστή, τον οποίο έχουν παρακολουθήσει από κοντά μέλη του ασπρόμαυρου σκάουτινγκ περνώντας τον από… ακτινογραφία.

Ποιος είναι και τι κάνει ο Μπολντρίν

Ο Φερνάντο Ενρίκε Μπολντρίν γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου του 1989 στο Κραβίνιος της Βραζιλίας, μια μικρή πόλη της επαρχίας του Σάο Πάολο. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο Σάο Κάρλος, ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Σλίβαν Λίμπερετς και Πορτουγκέσα, προτού πάρει μεταγραφή σε Γκουαρατινγκουέτα και Βέλο Κλουμπ.

Το καλοκαίρι του 2014 πήγε στη Ρουμανία και βρήκε τον τρόπο να προχωρήσει. Με τη φανέλα της Κονκόρντια έφτιαξε το όνομά του στο ρουμανικό ποδόσφαιρο και το επόμενο καλοκαίρι μεταγράφηκε στην Αστρα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2015-16 μετρώντας σε 48 επίσημα ματς 8 γκολ και 5 ασίστ.

Στις 12 Αυγούστου του 2016 η Στεάουα Βουκουρεστίου ανακοίνωσε την απόκτησή του ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του Σανμαρτεάν με το Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια.

Έκλεισε την προηγούμενη σεζόν, αγωνιζόμενος περισσότερο στη θέση «8», ενίοτε αγωνίστηκε και ως εξτρέμ, παίζει κυρίως με το αριστερό πόδι, έχει καλά στημένα, ενώ οι αριθμοί του δεν ήταν άσχημοι: με 45 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις, 9 γκολ και 6 ασίστ.

Το ότι είναι κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου διευκολύνει τον ΠΑΟΚ, καθώς του έχει απομείνει μόλις μία κενή θέση ξένου (μη κοινοτικού) για το φετινό ρόστερ του.

Είναι παντρεμένος και πατέρας μιας γλυκύτατης κορούλας, με τον ίδιο να δηλώνει ότι αγαπημένο του μότο είναι το «μη παρατάς ποτέ τα όνειρά σου»! Δεν πέρασε και τα πιο εύκολα χρόνια στη Βραζιλία, ωστόσο στη Ρουμανία βρήκε αυτό που ήθελε και βγήκε κερδισμένος.

Όπως οι περισσότεροι συμπατριώτες του, έτσι κι αυτός, είναι βαθιά θρησκευόμενος,

Πάρτε μια γεύση από τον Φερνάντο Μπολντρίν και δείτε το πανέμορφο γκολ που είχε σημειώσει το καλοκαίρι του 2015 κόντρα στη Γουέστ Χαμ με τη φανέλα της Αστρα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα