Υπέγραψε στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Αντωνιάδης

Θοδωρής Βασίλης
Υπέγραψε στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Αντωνιάδης

bet365

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας είναι και με την βούλα ο Μάρκος Αντωνιάδης κι επιστρέφει στην Κύπρο μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον Πανιώνιο.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Γαλλία – Αγγλία, αν ο Ζιρού σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (21+).

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας ο Μάρκος Αντωνιάδης επιστρέφει στην Κύπρο. Ο διεθνής Κύπριος αριστερός μπακ έλυσε το συμβόλαιό του με τους Νεοσμυρνιώτες και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Φήμες ήθελαν την Κέρκυρα να δείχνει ενδιαφέρον αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Αντωνιάδης είχε συμφωνήσει εδώ κι ένα μήνα με την κυπριακή ομάδα η οποία του πρόσφερε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο (οι πληροφορίες του gazzetta.gr κάνουν λόγο για 100.000 ευρώ το χρόνο).

Την Τρίτη η ομάδα της Λάρνακας ανακοίνωσε την μεταγραφή με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει για τα επόμενα δύο χρόνια με οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου (14/05/1990) διεθνή Κύπριου αμυντικού Μάριου Αντωνιάδη για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο Αντωνιάδης την λήξασα σεζόν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο (12 συμμετοχές). Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του ΑΠΟΕΛ και αγωνιζόταν στην πρώτη ομάδα για εννέα χρόνια. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών και έχει αγωνιστεί επίσης σε όλες τις μικρότερες Εθνικές Ομάδες.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία. O 27χρονος διεθνής Κύπριος αμυντικός θα ενσωματωθεί με την ομάδα μας την ίδια μέρα (16/06) με τους διεθνείς.

 

Τελευταία Νέα