Ο Γκριεζμάν υπέγραψε έως το 2022 στην Ατλέτικο
Φεύγει, μένει. Πάει στην Γιουνάιτεντ κατά 60% ή καθόλου. Τα έχει πει όλα σε λίγες μέρες ο Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά αυτό που έκανε τελικά, ήταν να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο. Αυτό που είχε και που υπέγραψε πέρσι, έληγε το 2021 και τώρα το πήγε για μία σεζόν παραπέρα. Λεπτομέρειες αναφορικά με μισθούς και ρήτρες δεν κυκλοφόρησαν, μα πέρσι η ρήτρα του ανέβηκε στα 100 εκατ. ευρώ.
Λογικά ο Γάλλος και οι Ροχιμπλάνκος οδηγήθηκαν σε αυτή την πράξη, επειδή η ομάδα ακόμα δεν ξέρει εάν θα έχει απαγόρευση μεταγραφών ή όχι και εάν θα μπορεί να δυναμώσει. Επίσης ο παίκτης ήθελε να δείξει την πίστη του στο club και ότι δεν καίγεται να αποχωρήσει, όπως φάνηκε τις προηγούμενες μέρες και με δικές του άστοχες δηλώσεις.
Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
