«Δεν υπάρχει τίποτα για τον Βιεϊρίνια»

«Δεν υπάρχει τίποτα για τον Βιεϊρίνια»

bet365

Μπορεί ο Αντρέ Βιεϊρίνια να επιθυμεί την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, όμως ο ένας ακόμη χρόνος στο συμβόλαιο του με τη Βόλφσμπουργκ, παραμένει το μεγαλύτερο «εμπόδιο».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Πορτογάλος άσος της Βόλφσμπουργκ βλέπει και αντιλαμβάνεται πως δεν έχει (ποδοσφαιρικό) μέλλον στην ομάδων των «λύκων», πρόσφατα άνοιξε από μόνος του την κουβέντα περί επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί, προς το παρόν, αξιώνουν ένα σεβαστό ποσό (κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ) για να τον παραχωρήσουν.

Ο χρόνος, ασφαλώς, θα είναι «σύμμαχος» του Βιεϊρίνια, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει διάθεση από τη γερμανική ομάδα να τον αποδεσμεύσει, άνευ αποζημίωσης ή πολύ μικρότερης, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο της επιστροφής του στην Τούμπα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Όλαφ Ρέμπε, ρωτήθηκε για το θέμα, όπως αναφέρει το «Kicker» στην ηλεκτρονική έκδοσή του, αλλά το μόνο που είπε είναι ότι: «δεν υπάρχει τίποτα για τον Βιεϊρίνια».

Το θέμα του 31χρονου μέσου παραμένει ανοικτό και είναι πάντα στα υπόψη του ΠΑΟΚ. Απλά, συνεχίζει να υπάρχει το «εμπόδιο» της Βόλφσμπουργκ...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα