«Να μην καθυστερήσουμε άλλο»

«Να μην καθυστερήσουμε άλλο»

Gazzetta team
«Να μην καθυστερήσουμε άλλο»

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να ξεκαθαρίσουν γρήγορα τα πράγματα, αναφορικά με την παραμονή του ή όχι στον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός των Κρητικών, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου μετά το παιχνίδι με τον Αιγιανιακό, τόνισε πως έδωσε όλο το είναι του στην ομάδα, παρόλο που δεν κατόρθωσαν να πάρουν την άνοδο. Ταυτόχρονα έδωσε συγχαρητήρια στον Ηλία Κώτσιο, για τη βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το ευχαριστήθηκαν οι παίκτες και ο κόσμος. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική. Κάναμε μία καλή πορεία τις τελευταίες αγωνιστικές, από όταν ανέλαβα. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας. Προσπάθησα να μεταδώσω την πίστη μου στην ομάδα. Είναι μία αποτυχημένη χρονιά για μας. Έδωσα όλο μου το «είναι» στην ομάδα. Παίξαν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Πιο σημαντική είναι η επόμενη μέρα και να επικρατήσει η λογική, η αγάπη και η γνώση.

Στόχος την επόμενη σεζόν θα πρέπει να είναι η άνοδος. Οι ομάδες «χτίζονται» το καλοκαίρι. Εύχομαι να ξεκαθαρίσουν γρήγορα τα πράγματα για όλους. Είναι βασανιστικό αυτό που γίνεται. Δεν χωράει άλλη καθυστέρηση. Μένει λίγος χρόνος, έχω κάνει γνωστές τις προθέσεις μου. Η προσπάθεια έγινε σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα, που ελπίζω να γίνει καλύτερο και αξιόπιστο.

Κάποιοι λένε οτι παρακαλάω να μείνω. Αυτό με στενοχωρεί. Ξέρω πολύ καλά το θέλει ο ΟΦΗ και ο κόσμος του. Θα πρέπει να έχει έναν κορμό. Δεν θα πρέπει να φεύγουν όλοι και έρχονται άλλοι κάθε χρόνο. Έχουμε δύο παιδιά στις Ακαδημίες που θα γίνουν επαγγελματίες.

Ο Κώτσιος βοήθησε πολύ την ομάδα σε όλους τους τομείς. Του αξίζουν συγχαρητήρια και του εύχομαι οτι καλύτερο. Εύχομαι να μείνει στον χώρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα