Κωστένογλου: «Μειώσαμε τη διαφορά αλλά δεν τα καταφέραμε»

Κωστένογλου: «Μειώσαμε τη διαφορά αλλά δεν τα καταφέραμε»

bet365

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν θέλησε να αναφερθεί σε τίποτε περισσότερο πέρα από τον αγώνα με τη Σπάρτη καθώς αύριο(12/6) το μεσημέρι (14:00) θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό της χρονιάς για τον Άρη.

Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε ότι η ομάδα του στερήθηκε συγκέντρωσης στη διάρκεια του αγώνα. «Είναι ευχάριστο ότι κλείσαμε τη χρονιά με νίκη. Στην εικόνα του αγώνα, παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ λόγω της δικής μας έλλειψης συγκέντρωσης που πηγάζει από την απογοήτευση που υπάρχει στην ομάδα, βρήκαμε τον τρόπο για να ανατρέψουμε το σκορ. Είναι επιτακτική ανάγκη, όταν υπηρετείς μια ομάδα όπως ο Άρης να προσπαθείς μέχρι το τέλος. Δεν είχαμε καλή εικόνα στο παιχνίδι. Η Σπάρτη ήταν η μοναδική ομάδα που δημιούργησε τόσες ευκαιρίες μέσα στην έδρα μας. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι πέρα από τη νίκη», είπε και κατέληξε:

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Παρότι μειώσαμε τη διαφορά, δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Προσπάθησα να δώσω ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα, όπως ο Αναγνωστόπουλος, αλλά δεν είναι τόσο απλό να προχωρήσεις σε αλλαγή τερματοφύλακα με τις εμφανίσεις μάλιστα που έκανε ο Διούδης. Ο Μακουτά είναι ένα παιδί που έχει δυνατότητες, ήρθε τον Δεκέμβριο στην ομάδα και προσπάθησα να του δώσω παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και με τον Ντόγο. Ο προπονητής πρέπει πάντα να αφήνει μια παρακαταθήκη».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα