«Κρόος, κρέμασέ τα από τώρα»

«Κρόος, κρέμασέ τα από τώρα»

«Κρόος, κρέμασέ τα από τώρα»

bet365

Ο Γιουπ Χάινκες προέτρεψε για πλάκα τον Τόνι Κρόος ν' αποσυρθεί, θέλοντας να δείξει ότι τα έχει κατακτήσει ήδη όλα στα 27 χρόνια του. «Εχω πολλά ακόμα να κάνω», η απάντηση του Γερμανού μέσου.

Τον είχε στο ξεπέταγμα της καριέρας του στην Μπάγερν και τώρα τον καμαρώνει, καθώς εξελίσσεται σε έναν από τους κορυφαίους μέσους του κόσμου ή ακόμα και ο κορυφαίος για αρκετούς. Ο Γιουπ Χάινκες ισχυρίζεται για πλάκα ότι ο Τόνι Κρόος μπορεί να αποσυρθεί, θέλοντας να δείξει ότι έχοντας κατακτήσει ήδη τα πάντα, είναι γεμάτος:

«Ο Τόνι είναι ένας στυρατηγός. Εχει βελτιωθεί εκπληκτικά στην Μαδρίτη και παίζει όπως θα ήθελε ο κάθε προπονητής να παίζουν οι παίκτες του. Είναι 27 ετών και έχει σηκώσει ήδη τρία Champions League, έχει κάνει τρεμπλ με την Μπάγερν, έχει πάρει και το Μουντιάλ. Είναι πιστεύω ολοκληρωμένος ώστε να κρεμάσει από τώρα τα παπούτσια του».

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Σκωτία - Αγγλία (21+).

Ο Γερμανός μέσος έσπευσε να απαντήσει στις καλοπροαίρετες δηλώσεις του Χάινκες, εξηγώντας ότι έχει ακόμα πολύ όρεξη: «Σίγουρα τα έχω πάρει όλα, αλλά και με την Ρεάλ και με την Εθνική, πάντοτε υπάρχουν καινούργιοι στόχοι για να θέσεις και να συνεχίσεις να παλεύεις με όρεξη».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα