Τα είπαν (και) με Βασιλειάδη οι FIFA / UEFA

Δημήτρης Τομαράς
Τα είπαν (και) με Βασιλειάδη οι FIFA / UEFA

bet365

Τελικώς οι FIFA / UEFA με την αντιπροσωπεία τους είχαν συνάντηση εκτός... γραφείου και με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη. Μίλησαν και με τις άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.
Οι τέσσερις εκπρόσωποι των FIFA / UEFA δείπνησαν σε αρκετά γνωστό εστιατόριο το βράδυ της Πέμπτης με τον κ. Βασιλειάδη και συνεργάτες του. Υπήρξε φυσικά συζήτηση και ενημέρωση για όλες τις εν Ελλάδι επαφές τους και τα... καυτά θέματα.
Ο Βασιλειάδης δείχνει να έχει αποφασίσει να «απενεργοποιήσει» τον Νόμο Ορφανού, που ενεργοποιήθηκε με τον «Νόμο Κοντονή», εφόσον πάρει από την FIFA τις εγγυήσεις που έχει ζητήσει για το επόμενο πρωτάθλημα, την λειτουργία της ΕΠΟ και την διαιτησία. Η κουβέντα πάντως κύλησε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με εκατέρωθεν δεσμεύσεις. Οι FIFA / UEFA τα είπαν την Παρασκευή με τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, οι οποίες, επίσης χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και οι οποίες ζήτησαν να μετέχουν στην «Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφάιρου» και διαφώνησαν με την σύνθεση της επιτροπής μόνο από εκπροσώπους των τεσσάρων μεγάλων και τον πρόεδρο της Super League.
Και στους άλλους συλλόγους της Λίγκας τέθηκε το ζήτημα GREXIT εάν δεν περάσουν όλα όσα πρέπει. Οι εκπρόσωποι των FIFA / UEFA τα είπαν και με τον τέως Εκτελεστικό Γραμματέας της ΕΠΟ, Παπανικολάου, που ήταν μαζί με τον παράγοντα, Φαρφαρέλη. Μάλιστα τους παρέδωσαν και ορισμένα έγγραφα, που δεν έχει διαρρεύσει το τι ακριβώς ήταν.
 

Τελευταία Νέα