Μανωλάς: «Ντροπή το ότι αποδοκίμασαν τον Εθνικό Ύμνο»

Gazzetta team
Μανωλάς: «Ντροπή το ότι αποδοκίμασαν τον Εθνικό Ύμνο»

bet365

Πίστη στον στόχο που θα έρθει με την απαιτούμενη συγκέντρωση ήταν το σύνθημα του Κώστα Μανωλά μετά την λήξη της αναμέτρησης στη Βοσνία!

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote tv ο διεθνής αμυντικός της Ρόμα επισήμανε για το ματς: «Θετικό αποτέλεσμα, αλλά αξίζαμε και κάτι παραπάνω. Αυτή η εθνική έχει μέλλον και το αποδείξαμε. Εγώ κάνω τη δουλειά μου για να βοηθάω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου ώστε να πετυχαίνουμε τον στόχο».

Σε ερώτηση αν μετά τον βαθμό στην Βοσνία, η εθνική είναι φαβορί για την θέση των μπαράζ ο Κώστας Μανωλάς ανέφερε: «Δεν υπάρχει φαβορί. Έχουμε ακόμη παιχνίδια και δρόμο. Συγκέντρωση στον στόχο χρειάζεται και έτσι θα έρθει το πλεονέκτημα. Δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο που έχει μεγάλους παίκτες, αλλά αποδείξαμε και εμείς ότι είμαστε καλοί παίκτες. Το αφιερώνω σε όλη την Ελλάδα που έχει ανάγκη από χαρές».

O στόπερ της Ρόμα μίλησε και στην κάμερα του ΣΚΑΪ, τονίζοντας:

Για τα στοιχεία: «Είχαμε πάθος και δείξαμε πως έχουμε δύναμη αλλά και προσωπικότητα. Δείξαμε ότι έχουμε παίκτες υψηλού επιπέδου».

Για το εάν η ισοπαλία ήταν ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης: «Όχι, όχι. Είμαστε δεύτεροι, ο δεύτερος δεν περνάει κατευθείαν και πρέπει να έχουμε ανάλογο πρόσωπο και στη συνέχεια για να τα καταφέρουμε».

Για την συμπεριφορά των Βόσνιων: «Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα. Ήταν μεγάλη ντροπή το γεγονός ότι αποδοκίμασαν τον Εθνικό μας Ύμνο. Αυτά τα πράγματα δεν αντιπροσωπεύουν το ποδόσφαιρο».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα